İZMİR / URLA - Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş İlkokulu

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler günü sevgiyle kutlandı.

” Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Ulu Önder Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuz 4.sınıf öğretmeni Lale KULAKSIZ ve öğrencileri İzmir Kitap Fuarına gezi düzenlediler. Fuar etkinliklerine ilgiyle katılım gösterdiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

25 Ekim 2023 Çarşamba günü okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri olarak Cumhuriyetimizin 100.yılını Urla- Çeşmealtı'nda yürüyüş yaparak coşkuyla kutladık. Velilerimiz ve halkımız da mutlulukla eşlik ettiler.

Ekm

Okulumuzda öğretmenlerimize "Çocuk İhmali ve İstismarı" konulu seminer verilmiştir.

Ekm

Kod Haftası 2023 yılı teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmiştir. Kod Haftasında okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen kodlama etkinliklerini öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı ve öğrencilere bilgilendirme-hatırlatmalar yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğrencilerine Diş sağlığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerine Psikolog-Özge Öztunç tarafından "özel öğrenme güçlüğü" konulu seminer verildi

Eyl

Okulumuzda kişisel güvenlik ve okullarda sık karşılaşılan suçlarla ilgili mücadele konusunda Urla-Çeşmealtı Polis Karakolu Çocuk Büro Ekipleri çocuklarımıza bugün egitim verdiler. Kadriye Bilir komiser tarafından sunum yapıldı. Ögrencilerimiz tarafından keyifle izlendi.