İZMİR / URLA - Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş İlkokulu

Eyl

İlimizde 27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihlerinde Çiğli Hava Ana Jet Üssü'nde yapılacak olan Teknofest İzmir Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali gerçekleştirilecektir. Okulumuz 4. Sınıflar festivale katılım sağlayacaklardır.

Eyl

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuzda salı ve perşembe günleri Müzeyyen Nacar öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize zumba dansı yaptırılıyor.

Eyl

2023-2024 Egitim-Öğretim yılımız hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Okul-Aile birliğinin desteği ile okul bahçemizde öğrencilerimiz için hazırladıkları oyun alanları için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına başlamış olup, okul müdürümüz Mehtap İNCE anasınıfı ve 1.sınıf velilerimizle tanışıp okulumuz hakkında bilgi verdi. Ayrıca öğretmenler olarak Sayın Bakanımızın konuşmasını dinledik.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzun anasınıfı öğrencileri "Nasıl bir Dünya istersiniz?" temalı resimler yaptı.

4/A sınıfı öğrencileri sembolik çevre temizliği yaptı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda neşeyle kutlanmıştır.